Alaçam Ziraat Odası

ZOBİS
Alaçam Ziraat Odası > Haberler > ALAÇAMDA ÇİFTÇİLERE SİLAJLIK MISIR TOHUMU DAĞITILDI

ALAÇAMDA ÇİFTÇİLERE SİLAJLIK MISIR TOHUMU DAĞITILDI

Hibeli tohumluk dağıtımında düşük gelirli, arazi ve hayvan sayısı çok az olan çiftçilerimize temin edilmesi göz önünde bulundurulmuştur. İlçemiz genelinde 70 çiftçimiz bu imkândan faydalanmıştır. Kaba yem ihtiyacının karşılanması açısından büyük önem arz eden projede toplam 420 dekar alanda silajlık mısır yem bitkileri ekimin gerçekleşmesi planlanmaktadır. Dağıtımda Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR Alaçam İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet GÜREŞ, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Çayır Mera Şubesi Müdürü Namık Akgül ve ekibi, Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir ve Yönetimi Alaçam Esnaf Sanatkarları Odası Başkanı Vedat Özyılmaz AkParti İlçe Başkanı Hasan Özdemir, C.H.P İlçe Başkanı Fuat Canbaz, MHP İlçe Başkanı Orhan Sancak, İYİ parti İlçe Başkanı Dursun Ayvaz Alaçam Tarım Kooperatifi Müdürü Özlem Aydın katılım sağlamışlardır.